Условия

 

Електронен магазин Yerbamate.bg е собственост на „Георгиев Консулт” ЕООД, гр. София с Булстат 175223032 и връзки за контакт:

Ел. поща:            info@yerbamate.bg

Тел:                       +359 888 506363

 

1. Защита на лични данни

Yerbamate.bg защитава личните данни на Потребителя и неговите клиенти съгласно Закона за защита на личните данни и Политиката ни за защита на личните данни, достъпна тук.

 

2. Общи условия

2.1. Валидност

Настоящите Общи условия са валидни за всички клиенти на Yerbamate.bg

2.2. Доставка

Yerbamate.bg доставя с партньорството на куриерска фирма Рапидо при следните тарифи и условия:

За територията на страната доставки се извършват с наложен платеж в зависимост от стойността на платежа и теглото, примерно:

–          4,50лв. – за доставка с тегло 1кг. и наложен платеж 30лв.;

–          5,40лв. – за доставка с тегло 2кг. и наложен платеж 80лв.

Доставки за гр. София се извършват с наложен платеж в зависимост от стойността на платежа и теглото, примерно:

–          4,00лв. – за доставка с тегло 1кг. и наложен платеж 30лв.;

–          4,80лв. – за доставка с тегло 2кг. и наложен платеж 60лв.;

–          5,20лв. – за доставка с тегло 3кг. и наложен платеж 60лв.

Безплатна велосипедна доставка за централна градска част на гр. София, в зоната между: Орлов мост-бул. Евлоги и Христо Георгиеви-бул. Пенчо Славейков-бул. Ген. Едуард Тотлебен-бул. Ген. М. Д. Скобелев-бул. Сливница-бул. Васил Левски.

За улеснение на клиентите ни, предлагаме и услугата „Фиксиран час на доставката”, като стойността й в размер на 2,00лв. не е включена в цената на доставката + наложения платеж.

Времето за доставка е в рамките на 1 – 3 работни дни. Независимо от това, ние ще се постараем да доставим вашата поръчка в рамките на 24 часа.

2.3. Сключване на договор

Представянето на продуктите в електронен магазин Yerbamate.bg не е обвързващо. Клиентът се съгласява с настоящите Общи условия и чрез своята електронна поръчка, сключва Договор за покупко-продажба на стоки („Договор”) от електронен магазин Yerbamate.bg. Yerbamate.bg ще потвърди поръчката на предоставената от вас електронна поща.

2.4. Право на връщане

Клиентът има право да прекрати Договора в писмен вид, както и чрез съобщение на електронната поща на Yerbamate.bg или директно чрез връщането на стоките в 7 (седем) дневен срок от получаването им. В случай на връщане, клиентът се задължава да върне продукта/продуктите в оригиналната опаковка без нарушаване на целостта й, като се задължава да заплати куриерските и разноските по доставката.

2.5. Дефекти и рекламации

В случай, че след извършената доставка клиента получи дефектен продукт или такъв с нарушена опаковка, съдържание или цялост, както и доставки на сгрешен адрес или сгрешено количество, то същите подлежат на връщане в 7 (седем) дневен срок. След установяване и проверка на рекламацията, Yerbamate.bg ще извърши доставка на коректния продукт/продукти, замени продукта/продуктите или ще приложи отстъпка.

Независимо от това, бихме искали да отбележим че Йерба Мате е натурален продукт и ние нямаме влияние върху вкусовите му качества, цвят и консистенция. В случай, че получите продукт който не удовлетворява вашите очаквания моля да ни информирате.

 

3. Цени и снимки

Цените в електронен магазин Yerbamate.bg са офертни цени и не са обвързващи. В случай на печатни или други грешки, цените могат да бъдат променяни.

Снимките в електронен магазин Yerbamate.bg не винаги отговарят на оригинала. Моля, винаги преглеждайте и описанието към продуктите, както и по-подробните снимки към тях.

 

4. Плащане

–          Наложен платеж – стойността на платежа не е включена в стойността на артикулите посочени в електронен магазин Yerbamate.bg. Окончателната цена на доставката се формира от стойността на артикула/артикулите съдържащи се в поръчката + стойността на платежа, съобразно адреса за доставка. За по-подробна информация относно стойността на платежа виж т.1;

–          Банков превод – с платежно нареждане или чрез електронно банкиране. За да освободим вашата поръчка е необходимо да получим превода по посочената в електронен магазин Yerbamate.bg банкова сметка в Уникредит Булбанк, София с IBAN BG75UNCR76301078589517. Моля, посочете идентификационен номер на поръчката (ID) в основанието за превода;

–          Paypal – очаквайте скоро.

–          E-pay – очаквайте скоро.