Yemari

  • Марка: Yemari
  • Кат. номер: 6302
Цена: 25,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Yemari е йерба еталон. Тя е сред онези примери, които те карат да спреш в ежедневието и да надникнеш зад витрината, да се насладиш и въздъхнеш по магията на картина или улично изкуство. Да вдишаш живота в пълнота. Това именно е Yemari - изкуство в неговите най-изчистени форми. От опаковката, до аромата на самото мате!

Считаме. че това е мате от класа на Titrayju, Don Bosco и т.н. Ръчно направена занаятчийска, аржентинска йерба със съдържание на листа и клонки и собствен дух.

Фракция

Класическа аржентинска със сравнително едра листна маса, значително съдържание на клонки от всякакъв размер и не високо, но достатъчно количество прахообразна част. Прахта е точно толкова, колкото е необходимо за доброто организиране и постройка в calabaza. При първоначалното хомогенизиране и раздрусване, върху дланта ви ще остане блед, неинтензивен прашен отпечатък. Цветът е в преливащи се светло зеленикави и бледо кафяви тонове.

Аромат

Yemari е неопушвана йерба и притежава изключително нежен и приятен тон. Суха слама, ненатрапчиви цитруси и постепенно разкриващи се дървесни нотки. Още с вдишването ú ще се озовете вкъщи, в топъл и нежен облак, като от ванилов захарен памук.

Вкус и тяло

Не бихме отнели удоволствието и спонтанното ви впечатление от първата глътка Yemari. Незавивисмо от това, позволете ни да споделим.

Изключителна йерба с мек и постепенно разкриващ се потенциал. Хармоничност във всяка глътка. Ненатрапчива свежест, богати дървесни вкусове и гъби, ванилия и копринени цитруси. Във време на запарките поникват вкусове на сушени зелени билки, зелена смокиня и индрише. В послевкуса ще откриете и лека сладост, като контра пункт на умерената горчивина. Yemari е мате, което не е опушвано, тип "barbacua" поради което няма да намерите интензивния дим, тютюн и кожа. Въпреки това, то е запазило лек вкус на печива и тост.

Тялото му е умерено в началото на запарките, до средно след първите 2-3. Това обаче, разпознаваме като точния баланс, като онова което те кара да отпиеш и пробваш още малко, защото не си успял да хванеш всичко от веднъж.

Продължителността на запарките е висока и допринася за увеличаване насладата от общуването. Не се отмива лесно и запазва дълго ароматните и вкусовите си характеристики.

Заключение

Yemari - бихме казали дух в чиста форма. Не подлежи на дресиране, но споразумеете ли се удоволствието е гарантирано. Кадифено и обло, не притискащо и приятелско. То ще изиска от вас внимание за да го откриете и попътешествате съвместно. В резултат ще ви подари острота на вниманието ведно с приятно релаксиране на съзнанието и тялото.

Ръчно направено и отлежало 24 месеца.

Органик продукт, без съдържание на пестициди, хербециди или други агротоксини.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.